Få hjälp med hantering av dödsbo

Jämför erbjudanden och välj det bästa

Få erbjudanden på hjälp med dödsbo från kompetenta aktörer

Jämför erbjudanden på hjälp med dödsbo och hitta aktören som passar dina behov bäst.

Hantering av dödsbo – även kallat sterbhus – blir ofta aktuellt under en redan svår tid i livet. Att ta tag i ett dödsbo kan vara krävande, samtidigt som det kan kännas onaturligt att ge ifrån sig kontrollen över dödsboet till någon främmande.

Därför är det viktigt att de som får ansvaret med att sortera, städa och eventuellt flytta dödsboet är professionella ända ut i fingerspetsarna och förvaltar ansvaret med värdighet.

Fyll i formuläret och få erbjudanden

Flytta.se samarbetar enbart med seriösa aktörer på marknaden, och kan sätta dig i kontakt med företag som tar sig an dödsborelaterade uppdrag nära dig.

Det kan innebära städning och tömning av dödsbo, bortforsling och transport av möbler, sälja bohag samt eventuell lagring och magasinering av lösöre från dödsboet.

Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret på denna sida. Inom kort blir du kontaktad av upptill tre olika aktörer som kan hjälpa dig.

Vad kostar det att hantera ett dödsbo?

Kostnaderna med att hantera ett dödsbo varierar naturligtvis beroende på hur stort dödsboet är och hur mycket hjälp du behöver. En enkel städning av en liten lägenhet kostar betydligt mindre än att sortera och föra bort ett dödsbo i en stor villa.

Vår erfarenhet är att priserna dessutom kan skilja sig stort mellan olika företag, samtidigt som det kan variera vilka uppdrag företagen tar och inte tar.

Få rätt hjälp till bäst pris

För att vara säker på att du hittar det rätta företaget för att hantera dödsboet, är det smart att jämföra erbjudanden från flera företag. Det gör du enkelt med Flytta.se.

Det finns flera fördelar med att använda Flytta.se.

För det första slipper du göra din egen research och kvalitetssäkra företaget innan du får erbjudanden från dem – det har vi redan gjort.

För det andra vet företagen som är anslutna till Flytta.se om att de konkurrerar med andra aktörer. Därför ser de till att ge dig bra erbjudanden.

God kemi är viktigt

En annan fördel med att jämföra erbjudanden från flera aktörer är att du får möjlighet att känna av om du tror att företaget är en bra match på det mellanmänskliga planet.

I situationer där dödsbon ska hanteras är kemi mellan kund och företag särskilt viktigt.

Så fungerar tjänsten

Att använda Flytta.se är helt gratis och utan bindning.

Baserat på den information du uppger i formuläret på denna sida, hittar vi relevanta och pålitliga företag som passar till de dödsborelaterade uppgifter du behöver få gjorda. Du jämför de erbjudanden du får och väljer det som passar dig bäst.

Du får använda vilket erbjudande du än får – och om inget erbjudande skulle passa dig behöver du förstås inte välja något av dem. Du är helt fri till att tacka nej till alla de erbjudanden du får.

Få erbjudanden nu