Flytta till Danmark? Få offerter på flytthjälp
från flera flyttfirmor

Jämför offerter. Spara tid och pengar.

Flytta till Danmark – få flera offerter på flytthjälp

Ska du flytta till Danmark? Flytta.se hjälper dig att hitta rätt flyttfirma så att du kan spara tid och pengar. Fyll i formuläret för att få offerter på flytthjälp från flera flyttfirmor. Snabbt, enkelt och gratis.

Så funkar det

1. Fyll i formuläret. Ta ett par minuter och beskriv vart du ska flytta till och från.

2. Få offerter. Du blir kontaktad av upp till 3 flyttfirmor. De vet om att du jämför dem. Därför får du deras bästa offerter.

3. Välj flyttfirma. Välj sedan enkelt den flyttfirma du tycker är bäst lämpad – eller välj ingen alls. Du förbinder dig inte till någonting.

Få offerter nu

Att tänka på vid flytt till Danmark

Om du ska bo i Danmark i mer än sex månader behöver du folkbokföra dig där. Det gör du genom att anmäla din flytt till det så kallade folkeregistret i din nya kommun inom fem dagar efter flytten.

Du får sedan ett danskt personnummer (CPR-nummer). Ett CPR-nummer krävs för att du bland annat ska kunna arbeta i Danmark och öppna ett danskt bankkonto.

Om du ska flytta till Köpenhamn och bo där i mer än sex månader behöver du ansöka om ett personnummer hos International House Copenhagen.

För dig som är svensk eller nordisk medborgare krävs inget arbetstillstånd för att du ska kunna bo eller jobba i Danmark.

Du kan inte vara folkbokförd i mer än ett nordiskt land samtidigt. Däremot kan du ha både ett svenskt och ett danskt medborgarskap. När du folkbokförs i Danmark blir du alltså inte av med ditt svenska medborgarskap.

Hitta flyttfirmor nu

Läs mer

check icon

Spara tid.

Lägg inte tid på att hitta flyttfirmor och leta priser. Låt firmorna komma till dig.

check icon

Spara pengar.

Flyttfirmorna vi hämtar erbjudanden från vet att de konkurrerar med varandra om dig som kund. Därför får du deras bästa pris.

check icon

Alltid gratis.

Det kostar aldrig något att använda Flytta.se. Du förbinder dig heller aldrig till något.

Jämför priser nu!