Flytta till Sverige? Få offerter på flytthjälp
från flera flyttfirmor

Jämför offerter. Spara tid och pengar.

Flytta till Sverige – få flytthjälp från utlandet

Ska du flytta till Sverige från utlandet? Fyll i formuläret för att få offerter på flytthjälp från flera flyttfirmor. Snabbt och enkelt.

För att få så bra offerter som möjligt är det bra om du tänker igenom vad du ska ta med dig i flytten. Tänk även på om du har några särskilda behov eller önskemål som flyttfirmorna behöver få veta om.

När du ska flytta tillbaka till Sverige från ett annat land – en så kallad återflytt – är det bra att boka flyttfirma i god tid innan flytten. Och innan du bestämmer dig för en flyttfirma bör du alltid jämföra offerter. Då hittar du enklare en bra flyttfirma till ett bra pris.

Precis det får du hjälp med på Flytta.se.

Få offerter nu

Så funkar det

1. Fyll i formuläret. Ta ett par minuter och beskriv vart du ska flytta till och från.

2. Få offerter. Du blir kontaktad av upp till 3 flyttfirmor. De vet om att du jämför dem. Därför får du deras bästa offerter.

3. Välj flyttfirma. Välj sedan enkelt den flyttfirma du tycker är bäst lämpad – eller välj ingen alls. Du förbinder dig inte till någonting.

check icon

Spara tid.

Lägg inte tid på att hitta flyttfirmor och leta priser. Låt firmorna komma till dig.

check icon

Spara pengar.

Flyttfirmorna vi hämtar erbjudanden från vet att de konkurrerar med varandra om dig som kund. Därför får du deras bästa pris.

check icon

Alltid gratis.

Det kostar aldrig något att använda Flytta.se. Du förbinder dig heller aldrig till något.

Jämför priser nu!