Få offerter på företagsflytten

Jämför och välj flyttfirma. Spara tid och pengar.

Fixa företagets flytt med Flytta.se

Har företaget skaffat nytt kontor? Flytta.se hjälper dig att hitta rätt flyttfirma. Få offerter från upp till tre aktörer i närområdet, så kan du spara både tid och pengar.

Fyll i formuläret för att få flyttfirmornas erbjudanden. Jämför villkoren och välj den bästa flytthjälpen.

Få erbjudanden nu

Så funkar det

När man som företag flyttar sin verksamhet är det vanligast att ta in både flytthjälp och flyttstäd, men alla behov är olika.

Ett litet start-up kanske tar datorerna själva, medan flyttfirman transporterar möblerna.

När ett större företag med många anställda flyttar är det vanligt att utse eller anlita en projektledare för flytten som samordnar med flyttfirman i flera veckor innan flyttdagen.

Flytta.se är en gratistjänst som väljer ut upp till tre flyttfirmor som är vana vid att hantera just dina behov.

Firmorna kontaktar dig med sina bästa erbjudanden. De vet att de konkurrerar med varandra om dig som kund och därför kommer de att erbjuda dig sina bästa priser och tjänster. Jämför och välj den flyttfirma du bedömer är bäst. Du kan alltid tacka nej till de erbjudanden du får.

Mycket enklare att hitta en bra flyttfirma för företagsflytten blir det inte.

Få offerter på flytthjälp

Hur lägger man upp en kontorsflytt?

Det är viktigt med planering för att flytten ska flyta på bra. Här är några av de saker du behöver tänka på:

  • Boka flyttfirma i god tid. Då har både ni och flyttfirman utrymme för förberedelser.
  • Förbered allt det administrativa, såsom adressändring, nytt bredband och nyckelfrågor. Vänta inte med sådant tills det är flyttdags.
  • Samordna med flyttfirman kring rutiner för nedpackning och uppmärkning.
  • Bocka av alla beslut innan själva flyttdagen. Vad kan slängas? Hur är det nu med gardinstängerna, ska de med? Ska flyttfirman även montera möbler?
  • Genom att låta flyttfirman även ansvara för flyttstäd kan du koncentrera dig på att omedelbart få igång verksamheten på det nya kontoret.

Flyttfirmorna som Flytta.se samarbetar med är erfarna och etablerade, men du bör alltid diskutera igenom deras erbjudande noga. Ställ frågor om hur de tänker lösa flytten på bästa sätt, be dem redogöra för vilka försäkringar de har och berätta om vilken personal som kommer att vara på plats.

Om Flytta.se

Flytta.se är en kostnadsfri tjänst för dig som vill ha flytthjälp eller hjälp med flyttstädning. Det spelar ingen roll om du bor i lägenhet i storstaden, ska flytta till villa ute på landet eller har företag med särskilda behov. Med Flytta.se får du den hjälp du behöver – snabbt och enkelt.

Tjänsten är utvecklad av IT-företaget Nettbureau som är en av Skandinaviens ledande producenter av jämförelse- och offerttjänster. Läs mer om oss.

Redo? Gå till formuläret!

check icon

Spara tid.

Lägg inte tid på att hitta flyttfirmor och leta priser. Låt firmorna komma till dig.

check icon

Spara pengar.

Flyttfirmorna vi hämtar erbjudanden från vet att de konkurrerar med varandra om dig som kund. Därför får du deras bästa pris.

check icon

Alltid gratis.

Det kostar aldrig något att använda Flytta.se. Du förbinder dig heller aldrig till något.

Jämför priser nu!