Om Flytta.se

Flytta.se är en gratis offerttjänst och en guide till den svenska flyttmarknaden. Med oss får du hjälp att hitta rätt flyttfirma och städfirma, så att din flytt blir så bekväm, enkel och rolig som möjligt.

De flesta av oss har någon gång flyttat. Kanske till en ny stad tvärs över landet, inom samma kommun eller utomlands. Och visst är det roligt med nytt boende. Men sällan är själva flytten skoj. Ofta är den stressig och kostsam.

När många tänker “flytt” ser de något jobbigt framför sig. Hitta seriös flyttfirma, planera, packa ned, städa, stressa, organisera, transportera, något går snett, bära låda efter låda, förvara, slita, packa upp, placera, tuppa av.

Så behöver det inte vara längre.

Därför finns Flytta.se – en gratistjänst som snabbt och enkelt sätter dig i kontakt med flyttfirmor nära dig, så att du sparar både tid och pengar samtidigt som du slipper stressa.

Hur fungerar Flytta.se?

Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret, berätta vad du vill ha hjälp med och slå dig till ro. Det tar inte längre tid än en minut och du förbinder dig aldrig till någonting.

När du har fyllt i formuläret skickar vi din förfrågan vidare till de olika firmorna. Upp till tre av dem kontaktar dig sedan.

Flyttfirmorna vet att de konkurrerar med varandra om dig som kund, och därför kommer de att erbjuda dig sina bästa priser. Du kan alltid tacka nej till de erbjudanden du får. Bekvämt, va?

Mycket enklare att flytta blir det inte.


Nettbureau

Verksamt i Sverige, Norge och Danmark

Utnämnt till snabbväxande Gasell-företag fem år i rad

Driver över 20 offerttjänster

Hjälper företag och konsumenter att hitta varandra

Lång erfarenhet

Flytta.se drivs av företaget Nettbureau som är en av Skandinaviens ledande producenter av jämförelse- och anbudstjänster. Vi har lång erfarenhet av marknaden för vardagsnära produkter och har genom åren hjälpt tusentals människor till bättre avtal på el, lån, försäkringar och bredband. Vi erbjuder dessutom liknande lösningar för bland annat larm, värmepumpar och mäklare.

Läs mer om Nettbureau och våra tjänster på Nettbureau.se.

Kundservice

Vanliga frågor och svar om Flytta.se hittar du här: Kundservice och kontakt.

Om dina personuppgifter

För att använda vår tjänst måste du lämna ifrån dig personlig information i formuläret. För oss är det av allra största vikt att du känner dig trygg med det och att du litar på att vi inte använder informationen till något annat än att ge dig hjälp med din flytt. Läs gärna vår dataskyddspolicy för att veta mer.

Företagsinformation

Nettbureau AS Filial Sverige

Organisationsnummer: 516411-5551

Adress: Heliosgatan 11, 120 78 Stockholm