Om Flytta.se

De flesta av oss har någon gång flyttat. Kanske till en ny stad tvärs över landet, inom samma kommun eller utomlands. Och visst är det roligt med nytt boende. Men sällan är själva flytten skoj. Ofta är den stressig och kostsam.

När många tänker “flytt” ser de något jobbigt framför sig. Hitta seriös flyttfirma, planera, packa ned, städa, stressa, organisera, transportera, något går snett, bära låda efter låda, förvara, slita, packa upp, placera, tuppa av.

Så behöver det inte vara längre.

Därför finns Flytta.se – en gratistjänst som snabbt och enkelt sätter dig i kontakt med flyttfirmor nära dig, så att du sparar både tid och pengar samtidigt som du slipper stressa.

Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret, berätta vad du vill ha hjälp med och slå dig till ro. Det tar inte längre tid än en minut och du förbinder dig aldrig till någonting.

När du har fyllt i formuläret skickar vi din förfrågan vidare till de olika firmorna. Upp till tre av dem kontaktar dig sedan. De vet att de konkurrerar med varandra om dig som kund, och därför kommer de att erbjuda dig sina bästa priser. Du kan alltid tacka nej till de erbjudanden du får. Bekvämt, va?

Mycket enklare att flytta blir det inte.

Flytta.se graphical logo